Νέα Συλλόγου ΣΙΣΑΜ

ΘΕΜΑ : Κινητοποιήσεις 03/08/2011

 

Αγαπητά μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι για αύριο 03/08/2011 πάρθηκε μια από κοινού απόφαση μεταξύ Δήμου Βόλου, Επιμελητηρίων Μαγνησίας και των τοπικών Ομοσπονδιών Βιοτεχνών.

Αφορμή για τον συντονισμό όλων των τοπικών φορέων είναι η άδικη και επιπόλαιη συμπεριφορά των εξουσιών απέναντι στην πόλη του Βόλου. Γιατί ενώ ο υπουργός μίλησε για ‘φτιαχτά πρωταθλήματα’ τιμώρησαν μόνο τον Ολυμπιακό Βόλου που ήταν ήδη ένα χρόνο στην κατηγορία αυτή; Η οικονομικές δυσλειτουργίες και υποχρεώσεις του κράτους δεν έχουν καμιά σοβαρότητα χρησιμοποιώντας τον ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας σαν αποδιοπομπαίο τράγο. Σε αυτή την τοπική αδικία, η αντίδραση παύει να ισχύει μόνο για τους ποδοσφαιρόφιλους αλλά μας αφορά όλους μας, εφόσον λειτουργούμε στην πόλη μας ως συγκοινωνούντα δοχεία.

Αύριο λοιπόν 03/08/2011 δεν θα λειτουργήσει καμία Δημοτική επιχείρηση, καμία εμπορική Επιχείρηση και καλούμαστε τα μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών Νομού Μαγνησίας να συμμετέχουμε στην υπεράσπιση των τοπικών μας συμφερόντων.

Καλείστε λοιπόν α) να συμμετάσχετε στην αυριανή 24ωρη απεργία β) να προσέλθετε αύριο στην προγραμματισμένη συγκέντρωση στις 10:30 έξω από το Δημαρχείο Βόλου γ) να προσέλθετε όσοι θέλετε στις 05:00 το πρωί απέναντι από το Δημαρχείο για να μεταβείτε Αθήνα εφόσον επικοινωνήσετε πρώτα με την ΠΑΕ Ολυμπιακού στο τηλ: 2421034507.

 

Για το Δ.Σ. του Σ.Ι.Σ.Α.Μ. 

Ο Πρόεδρος  ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Χ.